пʼятниця, 02 листопада 2007 13:25

Абдулов розкрив правду про своє лікування

Популярний російський актор Олександр Абдулов виступив із заявою, що велика частина інформації про стан його здоров"я і методи лікування, що з"являється в "жовтій пресі", не відповідає дійсності. Нагадаємо, Абдулов лікується в ізраїльській клініці з діагнозом "рак легенів". Абдулов влітку цього року під час зйомок у Криму потрапив до лікарні з гострим нападом хвороби. Пізніше лікарі встановили, що Абдулов, один з найпопулярніших російських акторів, має рак легенів четвертого ступеня.

Інформація про стан здоров"я актора московського театру Ленком протягом останніх місяців займала перші смуги російських таблоїдів.

Як сказав Абдулов у інтерв"ю передачі "Людина і закон" Першого каналу, що вийшла в ефір у четвер увечері, в газетах навіть з"являлися назви препаратів, якими він нібито користувався і які він ніколи не вживав насправді. Він виразив стурбованість, що ці ліки можуть почати пити інші люди, яких надихнув його приклад, тоді як ліки не дають жодного ефекту, навіть можуть нашкодити.

"Знайшли в Киргизії кримінального олігарха на коні, який нібито мене лікує. І до нього люди потягнулися, - сказав Абдулов. - А може його немає взагалі".

У минулі вихідні один із найбільш популярних російських таблоїдів повідомив, що Абдулов протягом декількох днів гостював у Киргизії, а також відвідав Тибет.

Абдулов під час інтерв"ю не повідомив, як він почувається і як проходить його лікування. Актор, інтерв"ю з яким, як повідомила програма, було записане напередодні виходу в ефір, виглядав на екрані доволі бадьорим, передає РІА "Новини".

 

Зараз ви читаєте новину «Абдулов розкрив правду про своє лікування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути