понеділок, 23 листопада 2009 18:44

95% тернопільських школярів абсолютно здорові

95% тернопільських школярів абсолютно здорові

Після завершення карантину в понеділок, 23 листопада, 95% учнів відвідали загальноосвітні школи Тернополя, повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради з посиланням на начальника управління освіти міськради Олександра Остапчука.

За словами Остапчука, всі учні пройшли медогляд, на якому було перевірено їхній стан здоров"я при вході в шкільне приміщення, а згодом безпосередньо в кожному класі.

"За найменших ознак захворювання школярів відправляли додому, проте, такі випадки були одиничними. Щоденний моніторинг стану здоров"я учнів проводитиметься в школах ще впродовж декількох наступних днів", - відзначив він.

Начальник управління освіти також повідомив, що в дошкільні навчальні заклади Тернополя сьогодні прийшли близько 70% дітей. Медогляд дошкільників і видачу ним відповідних довідок здійснювали на місці лікар і медсестра, які спеціально працювали в кожному дитсадку. Такий же режим роботи дошкільних закладів буде продовжений в Тернополі і 24 листопада.

У Тернополі навчальний процес в загальноосвітніх школах у зв"язку з оголошенням епідемії грипу та ГРВІ був припинений з 21 жовтня, а дитячі садки закрили на карантин з 3 листопада.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «95% тернопільських школярів абсолютно здорові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути