четвер, 25 серпня 2011 13:56

85-річна іспанська герцогиня вийде заміж за простолюдина

Іспанська аристократка 18-я герцогиня Альба, яка вважається найбільш титулованою жінкою країни, планує вийти заміж за свого коханого, 60-річного Альфонсо Дієса, співробітника департаменту соціального забезпечення. Як йдеться в офіційній заяві 85-річної знатної іспанки, опублікованому в журналі Hola!, весільна церемонія відбудеться на початку жовтня.

Питання про заміжжя герцогині Альби, повне ім'я якої звучить так: Марія дель Росаріо Кайетана Альфонса Вікторія Еугеніо Фітц-Джеймс Стюарт і Сільва, дуже широко обговорювалося в іспанських ЗМІ. Увагу журналістів було зосереджено на тому факті, що сім'я герцогині виступала проти її рішення вийти заміж за Дієса, оскільки родичі Альби вважали, що він розраховує на отримання її грошей.

Зіткнувшись з опором сім'ї, герцогиня Альба вирішила відмовитися від свого статку, який оцінюється, за різними даними, в суму від 600 мільйонів до 3,5 мільярда євро. Знатна жінка розподілила гроші між своїми п'ятьма синами, дочкою і вісьмома онуками. Крім грошей кожен з них отримає по об'єкту нерухомості.

Після того, як документ був підписаний, родичі герцогині, як випливає з оголошення про швидке одруження, дали свою згоду на союз Альби з простолюдином. Коли саме відбудеться весілля герцогині та її коханого, точно невідомо. Святкування пройде скромно: на весіллі будуть присутні лише родичі Альби та її майбутнього чоловіка, а також особистий лікар герцогині. Також буде запрошений фотограф, який потім надасть ЗМІ фото з урочистості.

Для герцогині Альби майбутнє заміжжя стане вже третім. Вперше вона вийшла заміж, коли їй був 21 рік. Чоловіком аристократки став офіцер Педро Луіс Мартінес де Ірухо і Артаскос. У 1972 році вона овдовіла, а через шість років знову вийшла заміж - тоді її обранцем став її духівник Хесус Агірре і Ортіс де Сарате. Він помер в 2001 році.

Титул герцогів Альба був заснований королем Енріке IV Кастильським, який правив Кастилією і Леоном з 1454 по 1474 роки. Першим володарем титулу був Гарсія Альваресу де Толедо.

Зараз ви читаєте новину «85-річна іспанська герцогиня вийде заміж за простолюдина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути