Ексклюзиви
неділя, 14 січня 2007 13:44

70-річна жінка стрибнула з третього поверху, рятуючись від пожежі

70-річна жінка стрибнула з третього поверху, рятуючись від пожежі

У Керчі (Крим) 70-річна жінка, яка страждала нападами астми, вискочила на балкон і вистрибнула з третього поверху квартири, яка горіла. Про це повідомили у прес-службі Головного управління МНС України в АРК.

"Внизу росли кущі, що пом`якшило удар при падінні - повідомив начальник сектора пропаганди міськуправління МНС Керчі Юрій Полулях. - жінка дістала закритий перелом кісток грудини, крім того, вона одержала опіки другого ступеня рук і гомілки і отруєння чадним газом". Постраждалу на "швидкій" забрали в лікарню.

Про пожежу в п`ятиповерховому будинку, яка виникла сьогодні вранці, рятувальникам повідомили на початку шостої. Загоряння сталося на третьому поверсі будинку. Коли на місце події прибуло два відділення пожежників, вогнем було охоплено три квартири.

"Задимлення було настільки сильним, що рятувальникам довелося працювати в спеціальних апаратах для захисту органів дихання, - повідомляє МНС. - У вогню вдалося "відбити" одну з квартир на майданчику, дві квартири постраждали частково. Квартира, звідки почалася пожежа, згоріла практично повністю".

Загальна площа пожежі становила 40 квадратних метрів. За словами пожежників, ймовірно, причиною пожежі стало коротке замикання електропроводки, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «70-річна жінка стрибнула з третього поверху, рятуючись від пожежі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути