пʼятниця, 09 жовтня 2009 10:18

65-річний американець влаштував різанину в селищі для людей похилого віку

65-річний американець влаштував різанину в селищі для людей похилого віку
У четвер, 8 жовтня, житель селища для людей похилого віку в штаті Нью-Джерсі на сході США зарізав складним ножем 88-річну сусідку і поранив ще двох осіб.

65-річний Ентоні Мілано напав на літню мешканку Кетрін МакГоуен та іншу сусідку 60-річну Дайан Немад, коли ті виходили зі своєї квартири. Перша померла на місці, другу у критичному стані доставили в лікарню в Атлантік-Сіті, розташований приблизно в 16 кілометрах від селища.

Крім того, 84-річний Юджин Пеппер, який став свідком злочину, спробував зупинити зловмисника, проте його також було поранено. Його стан лікарі розцінюють як стабільний.

Самого Мілано узято під варту.

Як з"ясувалося, злочин стався за кілька годин до того, як він повинен був постати перед судом за звинуваченням у порушеннях громадського порядку, на що скаржилися інші мешканці. За словами голови адміністрації селища, чоловік останнім часом відрізнявся "нестійкою поведінкою".

Водночас, 7 жовтня відвідувач закусочної Taco Bell в Майамі відкрив вогонь по співробітниках, які відмовилися обслужити його, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «65-річний американець влаштував різанину в селищі для людей похилого віку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути