Ексклюзиви
понеділок, 30 березня 2009 15:20

60 пакистанських поліцейських загинуло від рук бойовиків

60 пакистанських поліцейських загинуло від рук бойовиків
Десятки пакистанських поліцейських опинилися в заручниках в Лахорі після того, як бойовики атакували їхній навчальний табір. Бойовики, які були перевдягнені в поліцейську форму, увірвалися в навчальний центр. Близько 25 бойовиків засіли на дахах будівель з автоматами і ручними гранатами.

В результаті близько 60 осіб загинуло. Кількома годинами раніше голосні вибухи було чутно зсередини поліцейського комплексу на околиці м. Лахор. Представники поліції заявили про 92 поранених, однак не змогли остаточно підтвердити кількість убитих.

Цей напад проходив на тлі ескалації агресії проти пакистанських сил безпеки. Губернатор провінції Пенджаб сказав, що армія на даний час проводить облогу комплекса. Хоча командування зізнається, що на місці події досить серйозна паніка.

Пакистан опинився у центрі світової уваги після того, як президент Барак Обама оголосив нову стратегію по боротьби з тероризмом у цьому регіоні.

Останнім часом напади мали місце в північно-західній прикордонній провінції. Останні інциденти в м. Лахор, столиці Пенджабу, продемонстрували активність ісламістських повстанців, які розширюють свій вплив через Пакистан, повідомляє TheTelegraph

Переклад Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «60 пакистанських поліцейських загинуло від рук бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути