середа, 13 жовтня 2010 16:36

5 тисяч "базарників" Миколаєва протестували проти кодекса Азарова (ФОТО)
14

Вранці, 13 жовтня всі миколаївські ринки були незвично порожні. Практично всі підприємці пішли протестувати проти Податкового кодексу.

Акція протесту біля пам'ятника ольшанцям в Миколаєв зібрала більше 5 000 підприємців . На їхню думку, Податковий кодекс уряду Миколи Азарова поховає їх бізнес. На акцію з'їхалися підприємці не тільки з Миколаєва, але з усієї області.

Люди тримали плакати: "Тігіпко гроші відбірає Швидко", "Податковий кодекс - це смертний вирок", "Обіцяли податкові канікули, а дали податкову петлю", "Депутати, ми вас звільняємо за профнепридатність" та ін

Деякі політичні партії спробували скористатися мітингом, щоб поагітувати "за себе" і почали роздавати свої "бойові листівки", але відразу агітки у них відібрали.

Мера Миколаєва Володимира Чайку пікетувальники зустріли гучним свистом і криками "Ганьба!". Спочатку градоначальник спробував присоромити мітингувальників: стоїте на святій землі, краще б вшанували полеглих у боях хвилиною мовчання.

Але тут мер сів у калюжу - акція протесту якраз і почалася з гімну України і хвилини мовчання, про що Чайка не знав. У результаті мер знітився і під свист присутніх пішов на сесію міськради.

За матеріалами Новости N
Зараз ви читаєте новину «5 тисяч "базарників" Миколаєва протестували проти кодекса Азарова (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути