Ексклюзиви
вівторок, 11 серпня 2009 18:12

48-рiчнього педофіла з Костянтинiвки засудили до 12 років колонії

48-рiчнього педофіла з Костянтинiвки засудили до 12 років колонії
7 серпня горрайсуд м. Костянтинiвка (Донецькоi області) засудив до 12 років колонії 48-річного педофіла Юрія Шпакова. Він зґвалтував 17 дітей 13 - 16-ти років. Деяких сиріт він спокушав пригощаннями і можливістю пожити в домашній обстановці, а одного хлопчика викрав. Але директор інтернату не заявив про зникнення вихованця.

Юрій Шпаков жив удвох з пенсіонеркою матір"ю, мав в одному будинку 2 квартири. У одній, де жила його мама, годував і мив дітей, в іншій ґвалтував. 48-річний підприємець мав свій бізнес - займався установкою кабельного ТБ.

У його відеоархіві не було порно, там знайшли лише військову хроніку і документальні стрічки про православ"я.

У справі 23 епізоди насильства і ще 3 епізоди іншої злочинної діяльності. Але майор міліції Сергій Волошин, який проводив розслідування, упевнений, що зґвалтованих дітей насправді було більше.

Одного із згвалтованих пiдлiткiв Шпаков зробив спільником злочину.

Шпаков не визнав вину. Але його засуджено за статтями "Задоволення статевій пристрасті насильницьким шляхом відносно неповнолітнього", "Незаконне позбавлення волi", "Залучення неповнолітніх до пияцтва", "Залучення у злочинну дiяльнiсть" "Незаконне зберігання наркотичних засобів без мети розповсюдження".

У 2007 році був засуджений 50-ріний фотограф з м. Горловка (Донецькій області) Геннадій Гончаров, який насилував дівчаток 8 - 13 років з місцевого інтернату N4. Його затримали весною 2005 року. Гончаров обіцяв удочеріння дівчаткам, а потім влаштовував порнозйомки у себе в квартирі. Його засудили по статтям "Задоволення статевої пристрасті в збоченій формі" і "Розпусні дії з малолітніми". Але експертиза прийшла до висновку, що педофіл психічно хворий. Через декілька місяців примусового лікування Геннадій Гончаров вийшов на свободу. Він продав квартиру в Горловці і перебрався до Слов"янська де відкрив власну фото майстерню.

Зараз ви читаєте новину «48-рiчнього педофіла з Костянтинiвки засудили до 12 років колонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути