середа, 27 липня 2011 17:28

41-річна американка покрила своє тіло татуюваннями на 85 %

???Джекі Мур (Jacqui Moore) відсвяткувала розлучення, зробивши татуювання майже по всьому тілу зі своїм новим бойфрендом

Джекі Мур покрила чорним та сірим чорнилом своє тіло на 85 %, зробивши своєрідний "костюм" з тату. Цей процес зайняв 8 років.

Але під лівою пахвою, на половині правої ноги та на більшій частині обличчя шкіра залишилась відкритою, без чорнила. Проте вона сподівається завершити татуювання, нанісши остаточні 15 відсотків малюнків на тіло до наступної весни.

Джекі працює садівником у приватній школі в Оксфорді. Її роботодавці підтримують такий вибір щодо зовнішнього вигляду жінки та вважають це гарною ідеєю.

Після розлучення з чоловіком Мартіном у березні 2003 року, Джекі закохалася в Андреаса Мура, майстра з татуювання, на прізвисько "Curly".

"Я пішла в салон тату, щоб нанести нове татуювання як символ свободи та початку нового життя. І коли я зайшла в приміщення, то зустріла Андреаса і ми покохали одне одного", - коментує Джекі.

Жінка розповідає, що ставлення людей до її вподобань та зовнішнього вигляду різне: комусь видається це цілком нормальним, для когось Джекі виглядає кумедною, а були й випадки, коли їй казали, що виглядає вона жахливо.

"Але я пишаюся своїм тілом - для мене це як твір мистецтва. Моя старша дочка каже, що вона не в захваті від цього, але сама при цьому має два татуювання, тому не може заборонити мені робити їх багато", - коментує Джекі.

Крім того, татуювання для жінки - не лише зовнішня прикраса на тілі, а ціла подорож до самопізнання.

Зараз ви читаєте новину «41-річна американка покрила своє тіло татуюваннями на 85 %». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути