Ексклюзиви
середа, 07 травня 2008 16:36

3-річна дівчинка, яка втекла від батьків, за добу пройшла 7 км

У Мелітопольському районі Запорізької області більш ніж через добу знайшли трирічну дівчинку, яка пропала на кладовищі в понеділок. Про це пише газета "Мелітопольські відомості" в середу.

Дівчинка з циганської сім"ї, якій скоро виповниться три роки, загубилася на кладовищі у Вознесенську Мелітопольського району 5 травня близько полудня.

За інформацією начальника Мелітопольського райвідділу міліції Сергія Бурдея, дівчинка була на кладовищі разом з бабусею, від якої вона вмудрилася піти. Заяву в міліцію про пропажу дитини родичі подали того ж дня.

У вівторок пізно увечері дівчинку знайшли в стозі сіна співробітники ферми в селі Тихонівка Мелітопольського району. Робочі почули гавкіт собак і плач дитини. Дівчинка лежала в стозі сіна і плакала.

С.Бурдей повідомив, що за 30 з гаком годинника вона пройшла близько 7 км. Дівчинка йшла через поля у бік Приазовського району. Її бачили деякі селяни, але ніхто не зупинив дитину і не повідомив про неї в міліцію.

Одні люди, які зустрілися нею, навіть привели дівчинку в циганський будинок, але і звідти вона пішла через город.

Пошуками дитини займалися районні міліціонери, старшокласники гімназії "Орієнтир", місцеві жителі і родичі. Стан здоров"я дівчинки задовільний, її відразу ж віддали матері, повідомляє Интерфакс-Украина.

Зараз ви читаєте новину «3-річна дівчинка, яка втекла від батьків, за добу пройшла 7 км». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути