Ексклюзиви
пʼятниця, 12 травня 2017 12:57

3-річна Аліна Жиркова з усіх сил бореться із раком крові - терміново потрібна допомога
4

Аліна лікується в Рівненському онкогематологічному відділенні, де вже пройшла один блок хіміотерапії
Аліна лікується в Рівненському онкогематологічному відділенні, де вже пройшла один блок хіміотерапії
Аліна лікується в Рівненському онкогематологічному відділенні, де вже пройшла один блок хіміотерапії
Аліна лікується в Рівненському онкогематологічному відділенні, де вже пройшла один блок хіміотерапії

У 3-річної Аліни Жиркової із смт Клевань Рівненської області діагностували гострий лімфобластний лейкоз - рак крові. Зараз вона лікується в Рівненському онкогематологічному відділенні, де пройшла один блок хіміотерапії. Її Аліна сприймає важко, тому батьки збирають гроші на лікування в Польщі. Для цього потрібні 137 тис. дол.

У січні через кашель у Аліни взяли аналізи. Вони були хороші, а за два місяці медики діагностували рак. У березні в неї піднялася температура до 38,5 градуса, яку не вдавалося збити. В лікарні сказали, що це запалення. Взяли аналіз крові, після якого направили до столичного "Охматдиту", щоб зробити пункцію зі спинного мозку. Вона підтвердила діагноз.

"Аліночка дуже бореться за життя. Іноді мені здається, що в неї навіть більше сили, ніж у мене... Ось живеш собі звичним життям, ходиш на роботу, будуєш плани на майбутнє, хочеш з'їздити на море, мрієш купити нову машину, квартиру, дати хорошу освіту дітям. Та в одну мить твій світ руйнує страшний діагноз - у твоєї дитини рак! Це звучить, як вирок. І сказати, що в цю мить земля йде з-під ніг - зовсім нічого не сказати. І все просто перевертається з ніг на голову. І ти задихаєшся, твоє життя втрачає будь-який сенс. У голові лише питання, на які нема відповідей: Що буде далі? Що робити? Де брати гроші? Як це сталося? За що це мені? Чому саме вона? Моя найбільша і найдорожча мрія - це життя донечки! Благаю, допоможіть здійснитися моїй мрії", - каже Світлана Жиркова, мати дівчинки.

"Хімія, яку вводять Аліночці накопичується в організмі та викликає біль, який ламає тіло. Аналізи не покращуються - лейкоцити, тромбоцити, гемоглобін падають. Постійно скаче температура, а ще біль у ногах, спині та голові, настрій, що змінюється. Донечка постійно питає, коли можна йти додому. Я ледь стримую сльози, постійно намагаюся посміхатися та підбадьорювати мою кровиночку, аби на її обличчі хоч на мить засяяла усмішка. Я дуже вдячний всім, хто нас підтримує, каже, що за нас молиться. Це ще більше нас загартовує", - каже Руслан Жирков, батько дівчинки.

Реквізити для допомоги:

Рахунок Приватбанку 29244825509100, МФО 305299, КОД 14360570 Жиркова Світлана Олександрівна ІНН: 3259013100

PayPal [email protected]

Тато Аліни - Руслан Жирков: тел.: 096 127 95 83

Зараз ви читаєте новину «3-річна Аліна Жиркова з усіх сил бореться із раком крові - терміново потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути