понеділок, 26 березня 2007 15:00

300 тис. грн виманили шахраї у земельного інвестора в Сімферополі

Одне з підприємств Сімферополя зобов"язалося за грошову винагороду знайти для інвестора земельну ділянку на Південному березі Криму. У результаті працівники підприємства привласнили 300 тисяч гривень, які замовник перерахував на оформлення землевідведення.

Посадовці одного з підприємств Сімферополя в 2005 році уклали контракт, згідно з яким зобов"язалися за винагороду знайти і оформити земельну ділянку на інвестора. Потім надали останньому підроблене рішення однієї з південнобережних рад про відведення земельної ділянки, після чого інвестор передав кошти для оформлення даної земельної ділянки на суму більше 300 тисяч гривень. Отримавши гроші, вказані посадовці їх розготівкували через підставну комерційну структуру, а згодом грошові кошти легалізували.

Прокуратура Алушти порушила кримінальну справу відносно винних посадовців підприємства за фактами заволодіння грошовими коштами, легалізації (відмивання) доходів, отриманих злочинним шляхом, передає Новый Регион.

Зараз ви читаєте новину «300 тис. грн виманили шахраї у земельного інвестора в Сімферополі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути