Ексклюзиви
середа, 24 червня 2009 15:28

25 тіл витягнули з-під автобусу, що впав в ущелину (ФОТО)

В індійському штаті Джамму і Кашмір автобус злетів з гірської дороги і впав в ущелину завглибшки приблизно 76 метрів після того, як водій не впорався з керуванням. В результаті 25 людей загинули, ще 43 отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Автобус, в якому знаходилися 68 пасажирів, впав в провалля і впав в гірську річку в середу вранці в районі селища Пантал.

Як повідомила місцева влада, під час рятувальної операції було витягнуто 25 тіл. 43 людини відправлено до лікарні, з них двоє знаходяться в критичному стані.

Як повідомляється, автобус їхав від міста Катра до міста Удхампур - трагічний інцидент стався за більше ніж 200 км на південь від столиці штату. Неподалік знаходиться гористий район Дода, де 7 червня в результаті схожої автокатастрофи з автобусом загинули 19 осіб.

Спочатку повідомлялось, що люди загинули в результаті зіткнення двох автобусів. Як відзначають ЗМІ, в Індії щодня відбувається велика кількість ДТП, які призводять до загибелі сотень людей. Причинами цього є порушення водіями правил дорожнього руху, погані дороги, старі транспортні засоби, куди набивається більше пасажирів, ніж слід, повідомляє NEWSru.com.

Фото Reuters
Зараз ви читаєте новину «25 тіл витягнули з-під автобусу, що впав в ущелину (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути