неділя, 09 липня 2023 12:00

2-3 тижні, і Арестович у космосі. А Байден дав Зеленському касету – найкращі меми тижня
23

Цього тижня користувачі соціальних мереж відреагували на передачу Сполученими Штатами Америки Україні касетних боєприпасів.

Також темою мемів стала заява колишнього позаштатного радника керівника Офіса президента Олексія Арестовича про те, що він "сам льотчик", нова соціальна мережа Threads, законопроєкт президента Володимира Зеленського про застосування англійської мови, згідно якого фільми в кінотеатрах показуватимуть в оригіналі з субтитрами. Gazeta.ua зібрала найцікавіше.

"Я сам льотчик. На маленьких літаках літаю. Навчитися підіймати й опускати літаки – це три дні взагалі", – сказав Арестович, обговорюючи американські літаки F-16.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Паша Мерседес став Теслою і бреше під присягою

Минулої п'ятниці США оголосили 42-ий пакет військової допомоги. Він передбачає, зокрема, касетні боєприпаси, додаткові боєприпаси для артилерійських ракетних систем HIMARS, 155-мм гаубиці та артилерійські снаряди.

За 499 днів українські воїни знищили понад 232 810 російських окупантів, 7944 броньовані машини ворога, 4070 танків, 309 гелікоптерів і 315 літаків.

Минулого тижня у соцмережах створили меми про співачку Руслану, яка звернулася до НАТО у бронежилеті, касці і в мінішортах.

У червні висміяли Арестовича, якому не сподобалися жарти про акулу.

Зараз ви читаєте новину «2-3 тижні, і Арестович у космосі. А Байден дав Зеленському касету – найкращі меми тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути