субота, 15 серпня 2009 16:04

228 туристів житимуть в італійському готелі за 1 євроцент

228 туристів житимуть в італійському готелі за 1 євроцент

Готель в місті Кварто д"Альтіно, область Венеція, через помилку продав номери за 1 євроцент, повідомляє Associated Press.

Пропозиція провести "романтичний уікенд" в чотирьохзірковому готелі Crowne Plaza всього за 1 євроцент з"явилася кілька днів тому на інтернет-сайті мережі Intercontinental Hotels Group, в яку входить готель в Кварто д"Альтіно. За декілька годин готель отримав заявки від 228 осіб, які, в цілому, вирішили провести в Crowne Plaza 1400 ночей, забронювавши номери по суперпропозиції до 2010 року.

Готель планував продавати номери на "романтичний уїкенд" по схемі "дві ночі за ціною однією". У Crowne Plaza в Кварто д"Альтіно, розташованої за 25 кілометрів від Венеції, 151 номер стандартною вартістю від 90 до 150 євро.

За словами представників адміністрації готелю, виявивши на сайті пропозицію "дві ночі у вихідні за 1 євроцент", вони спочатку вирішили, що піддалися хакерській атаці. Проте потім з"ясувалося, що мова йде про помилку, допущену співробітниками мережі Intercontinental Hotels Group, штаб-квартира якої знаходиться в Атланті, США.

Керівництво Intercontinental Hotels Group визнало помилку свого співробітника і оголосило, що всі підтверджені замовлення на бронювання номерів за 1 євроцент залишаються в силі. Збиток готелю від "суперакції" складе не менше 90 тисяч євро.

"Незважаючи на помилку в ціні, IHG виконає всі замовлення за ціною в 1 цент для гостей, які мають підтверджені замовлення", - повідомила представниця IHG Моніка Сміт.

За матеріалом Лента.Ру

Зараз ви читаєте новину «228 туристів житимуть в італійському готелі за 1 євроцент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути