пʼятниця, 19 жовтня 2007 09:16

21 людина загинула у Дніпропетровську – останні дані МНС

 За останніми даними Міністерства з питань надзвичайних ситуацій, у результаті вибуху газу у Дніпропетровську загинула 21 людина (з них 7 дітей), ідентифіковано 19 загиблих.

Як повідомили у Міністерстві з питань надзвичайних ситуацій, в медичні заклади госпіталізовано 17 осіб (з них троє дітей). У розшуку за заявами родичів знаходяться 4 людини.

Вчора на місці надзвичайної події продовжувалися пошуково-рятувальні роботи і розбір зруйнованих конструкцій третього під"їзду житлового будинку по вул. Мандриківській, 127.

Вивезено 163 самоскиди з уламками будівельних конструкцій, загальною вагою близько 1 тис. 630 т. Для проведення робіт від МНС, Мінвуглепрому, МВС, Міноборони комунальних служб області і міста залучено 364 людини і 89 од. спеціальної та інженерної техніки.

На місці ліквідації наслідків надзвичайної ситуації працює Державна комісія на чолі з віце-прем"єр-міністром України Андрієм Клюєвим.

Вибух побутового газу у 10-поверховому будинку N 127 по вулиці Мандриківській у Дніпропетровську відбувся 13 жовтня. Попередня причина вибуху - різке підвищення тиску газу у мережі. Через  вибух від газопостачання було відключено 5200 будинків у Дніпропетровську, повідомляє УНИАН.

Зараз ви читаєте новину «21 людина загинула у Дніпропетровську – останні дані МНС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути