вівторок, 07 липня 2020 11:03

2 пункти пропуску запрацювали на кордоні з Білоруссю

2 пункти пропуску запрацювали на кордоні з Білоруссю
В обох пунктах пропуску можливий перетин кордону пішки, пасажирським та вантажним транспортом. Фото: Держприкордонслужба

2 пункти пропуску на кордоні з Білоруссю відновили роботу.

Ще у 9 пунктах пропуску на українсько-російській та українсько-білоруській ділянках можна перетнути кордон пішки, повідомляє Держприкордонслужба.

"З 00:00 годин 7 липня 2020 року на кордоні з Білоруссю відновлено роботу пунктів пропуску "Дольськ", що в Любешівському районі Волинської області, та "Вільча", що в Поліському районі Київської області", - написали в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На кордоні з Угорщиною припинили роботу 3 пункти пропуску

В обох пунктах пропуску можливий перетин кордону пішки, пасажирським і вантажним транспортом.

"Вільча" є міждержавним пунктом пропуску, де можуть пройти оформлення лише громадяни України та Білорусі. А "Дольськ" - міжнародний пункт пропуску, де можуть перетинати кордон між Україною та Білоруссю всі, хто має на це законне право. Відповідні зміни ввели через набуття чинності розпорядження Кабінету міністрів України від 17 червня 2020 р. № 819-р. Після офіційного опублікування документу Держприкордонслужба поінформувала білоруських колег, після чого було відновлено роботу зазначений пунктів пропуску", - повідомляють у Держприкордонслужбі.

Згідно із вказаним рішенням уряду України, з 00:00 7 липня відновили можливість пішого перетину кордону з Росією в таких пунктах пропуску: "Мілове" (Луганська область, Міловський район), "Гоптівка" (Харківська область, Дергачівський район) "Бачівськ" (Сумська область, Глухівський район), "Юнаківка" (Сумська область, Сумський район). Також кордону з Росією та Білоруссю в пункті пропуску "Сеньківка" (Чернігівська область, Городнянський район) та кордону з Білоруссю в таких пунктах пропуску: "Нові Яриловичі" (Чернігівська область, Ріпкинський район), "Виступовичі" (Житомирська область, Овруцький район), "Доманове" (Волинська область, Ратнівський район), "Славутич" (Чернігівська область, Чернігівський район).

Пункт пропуску "Грушів - Будомєж" на кордоні з Польщею відновив роботу. Сьогодні вночі о 01:00. почали пропускати легковий і вантажний транспорт. На 8:00 кордон вже перетнули 74 особи. Держприкордонслужба відновила роботу цього пункту пропуску одразу ж, як це стало можливим з польської сторони.

Зараз ви читаєте новину «2 пункти пропуску запрацювали на кордоні з Білоруссю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути