четвер, 26 березня 2009 18:44

15-річний підліток вбив свідка того, як він розбив вікно

15-річний підліток вбив свідка того, як він розбив вікно

Новозеландський суд засудив 15-річного Джеша Бротона до довічного ув"язнення за вбивство 27-річної туристки з Шотландії. Підліток, якому на момент вбивства було 14 років, отримає шанс на дострокове звільнення через 12,5 років.

Бротон убив Керен Ейм в січні минулого року. Він побив туристку бейсбольною битою, дівчина від отриманих травм померла в лікарні. За даними слідства, загибла, яка проводила в Новій Зеландії відпустку, стала свідком вандалізму. Підліток розбив вікна і пошкодив двері в будівлі місцевого коледжу Taupo-a-Nui, коли Ейм несподівано стала свідком цього вандалізму. Поява жінки сплутала плани підлітка.

При цьому неповнолітній вбивця поглумився над вмираючою жертвою, зробивши розпусні дії.

До останнього дня підсудний Яче Брот стверджував, що він був не єдиним фігурантом розправи. Хлопець відмовлявся визнавати висновки слідства в тому, що "саме він наніс Ейм зі спини удари бейсбольною битою, що викликали її загибель".

Він стверджував, що розправу над нею нібито чинив деякий бандит на ім"я Брайана. Втім, слідству удалося спростувати брехливі свідчення обвинуваченого.

"Ми не знайшли не одного доказу, що свідчить про те, що в це вбивство був залучений хто-небудь ще", - констатував суддя Ленг.

При цьому, після розправи Брот задер спідницю на своїй жертві, спеціально розірвав її труси і залишив лежати на бетонному асфальті в голому вигляді.

Тим часом, злочинець встиг ще і поживитися майном іноземки. Додому він повернувся з сумочкою і фотоапаратом туристки. Цинічний вбивця стер фотографії Ейм, які вона зробила під час подорожі, а замість них зробив знімки своєї сім"ї і дома.

На суді були присутні батьки і брат загиблою Ейм. Вони залишилися задоволені ухваленим вироком. При цьому, її батько Брайан Ейм замість того, щоб виражати обурення, навпаки - щиро пожалів хлопця, який убив його дочку.

"Він забрав життя Карен, але він зруйнував також своє власне життя. Я отрую і своє життя, якщо житиму в гніві і думках про помсту", - сказав він.

Окрім терміну за вбивство, новозеландець отримав 6 років в"язниці за нанесення тяжких тілесних ушкоджень іншій дівчині, яку Бротон побив за два тижні до вбивства шотландки.

За матеріалами Telegraph, Лента.Ру

Зараз ви читаєте новину «15-річний підліток вбив свідка того, як він розбив вікно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути