неділя, 14 серпня 2022 04:05

14 серпня день ангела у власників імені, яке носив великий полководець
6

14 серпня іменини святкують Олександр, Соломонія, Тимофій і Федір. Привітайте друзів та близьких з днем ангела!

Gazeta.ua пропонує дізнатися у чому унікальність цих імен.

Ім'я Олександр у перекладі з давньогрецької тлумачиться як "чоловік-захисник", "захисник людей". Історія походження імені починається з великого полководця, творця світової держави Олександра Македонського, доля якого зазнала впливу потужної енергетики імені. Шляхетність, відвага, самовідданість і великодушність, які лежать в основі таємниці імені. Це й формує характер Олександра. У різних народів це ім'я належало багатьом великим правителям і полководцям минулого.

"Ім'я Олександр хоче бути мікрокосмом і, коли отримує достатній поживний матеріал для оформлення, то стає таким: геній", - писав російський філософ Павло Флоренський. У повсякденному житті піднесена сила імені Олександр стикається з буденною прозою, що часто породжує конфлікт в характері чоловіка.

Ім'я Соломія староєврейського походження, що означає "мирна", "спокійна". Як правило, володарка цього імені, часто є активна, діловита і розважлива жінка, яка завжди ретельно продумує свій вчинок, план і рішення. До всього іншого Соломія завжди вірна, передбачлива і запаслива особа, яка ніколи не піддається чужому впливу. Варто зауважити, що жінці з цим ім'ям, не властиві такі якості як самовдоволення і самовпевненість, але іноді, вона буває не тільки злопам'ятною, а й мстивої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 13 серпня день ангела у власників популярних імен

Ім'я Тимофій заряджене спокійною енергетикою, яка наділяє особистість тактовністю і миролюбністю. Володар цього імені відчуває свою винятковість, привертає до себе увагу оточуючих. Особливості характеру чоловіка залежать від пори року народження, знака зодіаку та інших факторів. З давньогрецькою ім'я Тимофій означає "шануючий Бога", "богобоязливий".

Ім'я Федір прийшло до нас з Візантії. Утворено воно від грецького імені Теодорос, яке через деякий час стало звучати як Феодорос. Утворилася словоформа шляхом складання частин грецьких позначень:"феон" (божество) і "Доріс" (підношення, дар). Тому значення імені звучить велично - "Божий дар", "дарований Богом".

Привітання для іменинників

Щиро вітаю тебе з красивим святом - Днем ангела. Хочу в цей день побажати тобі лише одного: хай твій ангел-охоронець допомагає тобі летіти, коли твої крила опускаються вниз.

***

Від щирого серця вітаємо тебе з іменинами! Бажаємо, щоб удача, успіх і натхнення були вірними супутниками у всіх твоїх починаннях, а здоров'я, щастя і добробут - у щоденному житті! Щоб накопичений життєвий досвід і мудрість допомогли досягти нових висот! Нехай збудуться твої найпотаємніші бажання і прагнення, збережеться все хороше, що є у твоєму житті й збільшаться миті радості, любові та оптимізму. Наполегливості й терпіння у вирішенні щоденних завдань!

***

Радості і світла, любові і тепла бажаємо тобі в день твоїх іменин! Іди по життю з юним серцем, ніколи не сумуй, відкривай нові горизонти! Нехай поруч будуть ті, кого ти любиш!

***

Я хочу побажати, щоб у твоєму житті не було жодного похмурого дня! Щоб ангел-хранитель оберігав тебе і благословляв твій кожен вчинок, допомагав в будь-яких починаннях, висвітлював життєвий шлях і переховував своїм крилом! З Днем ангела тебе!

***

В цей день ти святкуєш не свій День народження, а День народження свого ангела. Я хочу привітати його з цією датою. Я хочу побажати, щоб ви ніколи не розлучалися, щоб твій ангел завжди знаходився за спиною, оберігаючи від усіх бід і напастей. Я бажаю тобі доброго і вірного помічника, який вкриє тебе від будь-якої негоди своїм крилом!

***

Нині в гарної людини –
Найкрутіші іменини.
Будуть в тебе подарунки,
Привітання й поцілунки.
Я приєднуюсь до всього,
Хай в житті все буде кльово!
Хай здоров'я не підводить,
Й грошенята хай підходять!
Вітаю З Днем ангела!

***
Ангел вдома в тебе був,
Тож молитву твою чув,
І на твої іменини,
Вже дарує щохвилини:
Пуд здоров'я і пуд віри,
Кілограмів сто надії,
Фунтів тисячі любові,
І кохання не на слові,
А каратів так відерце,
Радості у Ваше серце,
Ну і ще букет удачі,
І добра у Вашу вдачу!
Вітаючи Тебе сьогодні,
Сказати хочу знов і знов,
Нехай завжди живуть з Тобою –
Надія, Віра та Любов.
Хай добрий ангел із небес
Боронить і не розчарує,
І дивних тисячі чудес
В житті твоїм Тобі дарує.

***
Хай добрий Ангел береже повік
Вогонь зорі, що долею зоветься.
Життя, неначе вишитий рушник,
Багрянцем калиновим усміхнеться.
Нехай волошками цвітуть літа прекрасні,
Нехай здійсняться тисячі бажань,
Щоб доля дарувала тільки щастя,
Ні грама бід, ні капельки страждань.
Будьте завжди гарними і молодими,
Бажаними, добрими і простими.
Зажди усміхненими і милими,
Зажди коханими і єдиними.

Фото: pinterest.com

Сьогодні до церкви на Маковія приносять святити мак та мед нового врожаю. І, обов'язково, воду. Мед не слід забирати додому. Після освячення, його треба віддати нужденним, або залишити, як милостиню, у церкві. Також, святили різні квіти, особливо волошки й чорнобривці, й оберіг із трав, що називався Маковійчиком. Оберіг роблять із голівок маку, чорнобривців та жоржини, гвоздик та волошок, полину та інших цілющих трав. Маковійчики також несуть святити до церкви.

Зараз ви читаєте новину «14 серпня день ангела у власників імені, яке носив великий полководець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути