Ексклюзиви
четвер, 24 квітня 2008 14:09

100 найсексуальніших жінок за версією журналу FHM (ФОТО)
5

Меган Фокс
Джесіка Біль
Джесіка Альба
Еліша Катберт
Скарлетт Йохансон

Актриса Меган Фокс зайняла перше місце в списку 100 найсексуальніших жінок в світі за підсумками онлайн-голосування на сайті популярного чоловічого журналу FHM.

21-річна американка, що здобула популярність після фільму "Трансформери", зайняла місце вагітної Джесіки Альби, яка була першою минулого року і яка цього року опинилася на третій сходинці, поступившись місцем актрисі і колишній моделі Джесіці Біль.

В першу п"ятірку також потрапила канадська актриса Еліша Катберт (4 місце) і її американська колега Скарлетт Йохансон (5 місце).

"Меган - заслужена переможниця титулу FHM цього року. Вона молода, сексуальна, вона висхідна зірка і її сексапільність однозначно трансформувала список цього року. Її чекає велике майбутнє", - заявив редактор FHM Online U.S. Джіар Фатрелл.

Фокс дебютувала в списку в 2006 році на 68 місці, а у минулому займала 65 стрічку. В Top10 також ввійшли канадська актриса Еммануель Шрікі, американська актриса і співачка Хіларі Даф, канадська модель Тріша Хельфер, починаюча американська актриса Блейк Лайвлі, а також її досвідченіша британська колега Кейт Бекінсейл.

Новачком списку стала колишня учасниця Spice Girls і дружина футболіста Девіда Бекхема, Вікторія, яка розмістилася на передостанній 99-ій стрічці. А ось в самому кінці опинилася 26-річна Брітні Спірс, про особисті проблеми якої останнім часом не говорив тільки лінивий. Тоді як, в 2004 році Брітні носила корону "найсексуальнішої".

29 місце в списку зайняла російська тенісистка Марія Шарапова, а на 94-ій стрічці опинилася українська модель і актриса Ольга Куриленко, яка грає роль дівчини Джеймса Бонда в новому фільм про пригоди агента 007.

Журнал FHM проводить голосування на визначення 100 найсексуальніших жінок світу вже в 14-й раз. Цього року за представниць кіно, телебачення, музики, спорту і моди було подано 9 млн голосів, пише ФактNews.

Top 10 найсексуальніших жінок от FHM

1. Меган Фокс

2. Джесіка Біль

3. Джесіка Альба

4. Еліша Катберт

5. Скарлет Йохансон

6. Емануель Шрікі

7. Хіларі Даф

8. Тріша Хельфер

9. Блек Лайвлі

10. Кейт Бекінсейл

Зараз ви читаєте новину «100 найсексуальніших жінок за версією журналу FHM (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути