вівторок, 08 січня 2008 16:32

У Криму бездомний ротвейлер загриз свою нову господарку

У Феодосії (Крим) ротвейлер загриз жінку.

Як повідомили в Центрі громадських зв"язків Головного управління МВС України в Криму, інцидент стався днями в приватному домоволодінні.

Господар будинку, що повернувся з роботи, побачив спотворену, без ознак життя дружину (жінка була з численними рваними ранами на тілі, також у неї була величезна скальпована рана голови) і розлючену тварину. Чоловік попросив сусідку викликати міліцію і до прибуття правоохоронців утримував пса.

"Слідчо-оперативна група, що прибула на місце події, відразу не змогла потрапити в будинок, оскільки лютий пес не пускав сторонніх. Співробітники міліції були змушені застосувати табельну зброю. Отримавши згоду господаря домоволодіння, міліціонери застрелили "ротвейлера-вбивцю", - йдеться в повідомленні кримської міліції.

Як з"ясувалося, бездомного пса сім"я поселила в липні минулого року, і до трагічної події тварина не проявляла агресії. "Що послужило причиною нападу собаки на господиню встановити неможливо, оскільки безпосередніх свідків того, що сталося, немає", - зазначають у ГУ МВС.

Сьогодні за даним фактом проводиться подальша перевірка. Причина смерті жительки Феодосії (1962 року народження) буде встановлена після отримання висновку судових медиків, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину « У Криму бездомний ротвейлер загриз свою нову господарку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути