вівторок, 02 вересня 2008 09:30

Студент з Києва накинувся на правоохоронців з ножем

Про те що злісна непокора працівнику міліції тягне за собою кримінальну відповідальність на власному досвіді зміг переконатись студент одного з вищих навчальних закладів Києва. Про це повідомила прес-служба МВС на своєму офіційному веб-сайті.

На зауваження правоохоронців про порушення у вечірній час ним громадського спокою, хлопець відреагував досить неадекватно – вихопивши з кишені ножа, він декілька раз вдарив ним міліціонерів.

Студент приїхав до Конотопу на рок-концерт "Про рок" – фестиваль, на який керівництво міста запросило близько 20 рок-груп з України, Росії, Білорусії та Німеччини. Близько двох тисяч прихильників музики з"їхались до міста з усіх куточків СНГ. Підігріті певною кількістю спиртного, вони додавали чимало роботи міліціонерам, які забезпечуючи громадський порядок, працювали в посиленому режимі.

Наразі юнак знаходиться під вартою проти нього порушена кримінальна справа. Співробітники міліції після тривалого лікування приступили до несення служби.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину « Студент з Києва накинувся на правоохоронців з ножем ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути