середа, 07 травня 2008 15:50

Найяскравіші учасники "Євробачення 2008" (ФОТО)
9

Такого ще не було! Дідусь-хорват Ладіслав Деметерфі (75 років!) з піснею "Romanca" представляє Хорватію. Причому буде на сцені він не один, а в оточенні чоловіків, правда, трохи молодших за нього. Їх група називається "Kraljevi Ulice". Стиль - ретро. За останніх 20 років вони виступили на фестивалях по всій Європі. І організували в Загребі власний фестиваль під назвою "CestIs D"best".

Цікаво, як албанка Ольта Бока (16 років) виглядатиме на сцені після виступу дідуся-хорвата? Юна Ольта представить Албанію піснею "Zemren e lamepeng". До речі, не дивлячись на вік, дівчина вже отримала перемогу на албанському музичному фестивалі "Festivali i Kenges".

Португалія цього року вирішила впокорювати "Євробачення" своїми пишними формами! Чарівна товстуха Ваня (24 року) ні крапельки не соромиться своїх анти-модельних форм, а навпроти, вважає це родзинкою свого виступу.

На "Євробаченні" вона виступить у джазовому стилі з піснею "Senhorado Mar".

Другий раз росіянин Діма Білан (26 років) їде підкорювати "Євробачення". Він налаштований на перемогу своєї пісні "Believeme" і має намір вигризати перемогу зубами! Продюсер співака стверджує, що Діма - кандидатура майже ідеальна. Він молодий і пластичний, у нього відмінні вокальні дані, і виконання наживо для нього не проблема.

Нагадаємо, в 2006 році Діма їздив впокорювати "Євробачення" до Греції, де зайняв друге місце.

Фіни все ще "заражені" перемогою своєї страхітливої групи "Лорді" в 2006 році. А нині вони порахували, що ще одні виродки можуть знову принести успіх. Тому відправляють на Конкурс групу Terasbetoni, у складі якої 4 бійці, які грають в стилі хеві-металл.

Найсексуальніша блондинка "Євробачення" цього року - гречанка Каломойра (23 року). Співачка здобула популярність в Греції після її участі в шоу "Історія Успіху", на якому вона отримала перемогу, виграла 200 тисяч євро і уклала контракт з HeavenMusic. На її рахунку вже 3 музичних альбому.

Ірландський індик, мабуть, самий обговорюваний персонаж "Євробачення-2008".

Недивно, адже Ірландія сім разів брала перемогу на цьому конкурсі.

І цього року ірландці роблять ставки на свого індика Дастіна - місцеву телезірку. Він виконає композицію Irlande Douze Points з екзотичним дублінським акцентом.

- Я хочу поїхати до Сербії і веселитися там!- усюди заявляє Дастін, не вдаючись до подробиць своїх планів.

І країна-дебютант "Євробачення"! Цього року конкурс прийняв ще одну країну-учасницю. Це Азербайджан! Два друзі-азербайджанці Ельнур Гусейнов (21 рік) і Самір Джавадзаде (28 років) перетворяться в біса і ангела і заспівають пісню "Day After Day".

До речі: хлоп"ята незвичайні по характеру. Ельнур так сильно любить тварин, що хоче створити вдома міні-зоопарк. Зараз у нього живуть щур і пітон - правда, неясно, як змія до цих пір не з"їла щура. Захоплення його партнера Саміра простіші: він любить відверті костюми і епатажну поведінку.

Чим більше дізнаєшся про конкурсантів "Євробачення 2008" - тим менше сумнівів, що наша Кароліна (29 років) - найкрасивіша і найпривабливіша учасниця Конкурсу. Її рейтинг красуні росте з кожним днем. Навіть конкуренти відзначають, що українка прекрасна! Але серце Лорак, за її ж словами, належить одному - її коханому Мурату. Ані Лорак заспіває в Белграді запальну пісню "Shadylady", яку їй порадив Філіп Кіркоров, повідомляє Блик

Зараз ви читаєте новину « Найяскравіші учасники "Євробачення 2008" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути