середа, 08 червня 2011 16:09

Колесніков показав Львову швидкі з "тюнінгом" за 70 тисяч євро
9

Фото: Фото: Павло Паламарчук

8 червня у Львові біля Оперного театру презентували дві сучасні машини швидкої допомоги.

Збірка у них французька, переобладнані з автомобілів "Рено Мастер". Їх виготовлення є спільним проектом концерну "Рено" і Львівського автобусного заводу.

На презентацію машин прибули віце-прем'єр-міністр, міністр інфраструктури Борис Колесніков, президент ФФУ Григорій Суркіс, директор турніру Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський, посол Франції в Україні Жак Фор.

"Аналогу цим швидким в Україні наразі немає, - розповів голова спостережної ради "ЛАЗу" Ігор Чуркін. - В ній є все для того, щоб рятувати людину. Крісла теж можна зміщувати. Переобладнання однієї такої машини коштує близько 70 тисяч євро. Завдяки такому замовленню наш завод отримав друге дихання. В нас створюються робочі місця і люди мають роботу".

"Такі швидкі отримає не лише Львів, а й кожне місто, що прийматиме Євро, - сказав Борис Колесніков. - Загалом кожне українське місто потребує таких машин. Наразі до Євро уряд закупить від 250 до 400 сучасних машин швидкої допомоги".

У перспективі планується виробляти у Львові трансформовані автомобілі для інших галузей. Зокрема, в майбутньому даний проект буде також застосований для міліцейських і пожежних машин.

Зараз ви читаєте новину «Колесніков показав Львову швидкі з "тюнінгом" за 70 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути