Ексклюзиви
четвер, 29 квітня 2010 16:06

People обрав найкрасивіших людей

People обрав найкрасивіших людей

Американський журнал People за традицією оприлюднив свій щорічний перелік найкрасивіших людей світу. Так, найкрасивішою жінкою в четвертий раз визнана голлівудська актриса Джулія Робертс. В цілому ж за свою кар'єру зірка фігурувала в топі 12 разів.

У своїх 42 роки пані Робертс є матір'ю трьох дітей і досі вважається однією з найбільш затребуваних актрис на "фабриці мрій".

"Роки не владні над зовнішністю Джулії Робертс, яка прекрасна, як завжди", - заявив виданню режисер "Красуні" Гарі Маршалл.

Він також додав, що зараз актриса стала спокійнішою і більш урівноваженою.

А старий приятель Джулії, актор Джордж Клуні заявив, що знає секрет її краси. На його думку, Робертс завжди залишається самою собою і нічого не робить для того, щоб кардинально змінити свою зовнішність.

У дамському рейтингу найкрасивіших також опинилися зірка фільму "Аватар" Зої Салдана, актриси Скарлетт Йоханссон ("Моя краса базується на двох стовпах - червона помада і сендвічи"), Дженніфер Еністон ("Я відчуваю себе красунею, коли посміхаюся. Особливо в колі друзів, які знають і люблять мене, а я їх. Втім, скраб і масаж теж непогано допомагають"), Аманда Сейфрід, колумбійська актриса Софія Вергара, поп-зірка Кеті Перрі тощо.

У чоловіків відзначились висхідна зірка Голлівуду Чаннінг Татум ("Кидок кобри"), Джейк Гілленхаал ("Післязавтра", "Принц Персії"), Бредлі Купер ("Непрохані гості", "День святого Валентина"), ну і, звичайно, Роберт Паттінсон.

У новому рейтингу також введені нові рубрики. Зокрема, в розділі "Прекрасні Джесіки" відзначились Джесіка Біл, Джесіка Альба і Джесіка Сімпсон. Поза рангами і позиціями названі імена співачок Ріанни, Тейлор Свіфт і Бейонс, акторів Джоні Деппа і Патріка Демпсі.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «People обрав найкрасивіших людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути