вівторок, 30 травня 2006 09:39

У Росії підліток-вундеркінд убив своїх родичів

 

У Москві 16-річний підліток вчинив подвійне вбивство. Спочатку він задушив 70-річну бабусю, а потім - 43-річну матір.

Причиною свого вчинку хлопець називає напружені відносини в сім"ї, пише "МК".Підліток екстерном закінчив школу і підробляв лаборантом в одному із столичних інститутів. Він часто скаржився на утиск своїх прав і крав у родичів гроші. Востаннє підліток поцупив з сімейного бюджету 10 тисяч рублів ($ 370), які витратив на покупку нового МР3-плеєра.

21 травня хлопець повинен був приймати участь в науковій олімпіаді з математики, однак вирішив залишитися удома. Мати, бабуся та вітчим підлітка знаходилися на дачі. Несподівано бабуся повернулася додому. Вона нагадала внукові про олімпіаду.

Розізлившись вундеркінд накинувся на немолоду жінку, задушив її, а труп заховав під ліжком. Потім хлопець озброївся мотузкою та почав чекати матір. Приблизно через дві години після вбивства вона повернулася з дачі.

Розпочався черговий скандал. Мати лаяла сина за пропущену олімпіаду, а також крадіжку грошей, які жінка планувала витратити на ремонт заміського будинку.

Підліток накинувся на неї, задушив мотузкою та обмотав труп шторою. Потім він поклав тіло матері на господарський візок та вивіз в ліс. Тіло бабусі вбивця витягнув на балкон і заховав.

Коли повернувся отчим, вбивця сказав йому, що жінки виїхали назад на дачу. Через три доби чоловік відчув запах з балкону і, йдучи на роботу, пообіцяв пасинку розібрати непотріб.

Тоді вбивця витягнув труп бабусі загорнув у покривало, поклав його на візок і вивіз в кущі поряд з будинком. Наступного дня тіло знайшли місцеві жителі. Особу пенсіонерки вдалося встановити по ключах від квартири і домофону, які лежали в кишені її халату. Через кілька годин правоохоронці затримали вбивцю, повідомляє News.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Росії підліток-вундеркінд убив своїх родичів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути