Ексклюзиви
пʼятниця, 11 листопада 2011 18:14

Право одружитися об 11 годині 11 хвилин замовляли за три місяці
16

Фото: Фото: Тарас Подолян

Одинадцятого листопада в Центральному РАГСі Києва одружилося 78 пар. Це вдвічі більше, ніж звичайного дня. Торік, 10 жовтня, було на 16 пар менше.

"Зазвичай в нас по 20-30 пар одружуються. Тому сьогодні бум. Ще у восьмому році було 77 пар. А решта років в однакових цифрах десь 65 шлюбів", - зазначає працівниця РАГСу, яка зустрічає на вході молодят та гостей.

Близько одинадцятої ранку біля РАГСу припарковано з шість білих лімузинів, з десяток легкових іномарок. Всі прикрашені кольоровими смужками та золотистими кільцями.

В 11 годині і 11 хвилин до зали реєстрацій заходять пара 25-річної Мирослави та 27-річного Анатолія. Щоб потрапити саме в цей час — чергу замовляли за три місяці. Церемонія триває близько п'яти хвилин. Молодята ствердно відповідають на питання "чи дають згоду на одруження", потім стають на весільний рушник, вдягають одне одному на пальці золоті обручки, підходять до столу і розписуються. Надпивають ковток шампанського із кришталевих бокалів.

"Ці одинадцятки виглядали так незвично. Хоч перед цим навіть не заглядали в Інтернет, щоб подивитися якісь передбачування. Зустрічалися років з три, а знаємо одне одного років з сім. Познайомились ще під час навчання", - зауважує наречена.

До холу заходять пара 24-річного Микити Мардегедзи та 21-річної Анастасії. Наречений вдягнутий в білі джинси, білий піджак із білою сорочкою та рожеву краватку. На ногах білі кросівки. Наречена в простій білій прямій сукні зі світлорожевим атласним поясом. Дружка молодої із пофарбованим в синій колір чубчиком. Дехто з гостей має волосся заплетене в дреди.

"Нікіта працює на фірмі дизайнером, яка спеціалізується на дизайні плитки. Настя також в цій області працює. Він креативний в усьому, тому його батьки навіть нічого не казали. До того ж він ненавидить класику. 11 листопада їм здалося такою датою міфічною. А потім вони додумались, що РАГС також знаходиться за адресою проспект Перемоги,11", - підкреслив друг нареченого Роман.

Ходили чутки, що 11 листопада візьме шлюб модель Сніжана Онопко із донецьким бізнесменом Миколою Щуром. Однак їхніх прізвищ в списку молодят не було.

Зараз ви читаєте новину «Право одружитися об 11 годині 11 хвилин замовляли за три місяці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути