середа, 18 січня 2012 17:27

Феменки трясли грудьми на балконі індійського посла в Україні
22

Фото: Фото: femen.livejournal.com

Вранці 18 січня чотири активістки FEMEN захопили балкон резиденції посла Індії в Україні, який знаходиться в Києві по вулиці Ярославів Вал. Вони розгорнули на балконі банер "Ми не проститутки", вигукуючи "Делі, закрий свої борделі!", "Українки не повії!", "ІНДіте в жопу!" і "Вимагаємо вибачень". Усі чотири активістки були затримані міліцією і доставлені в Шевченківське районне відділення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Феменок" вивезли з Білорусі, але вони обіцяли повернутись

За інформацією сайту руху, акція FEMEN "Діагностика карми" "спрямована проти офіційної політики МЗС Індії, який закликає свої амбасади в країнах СНД піддавати більш ретельній перевірці жінок у віці від 15 до 40 років, що виїжджають до Індії. Таким чином, офіційний Делі хоче захистити себе від навали пострадянських жінок, нібито відповідальних за бурхливий розвиток індійської секс-індустрії".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Феменки" роздяглися на ганку Храму Христа Спасителя

Активістки вважають, що такими діями МЗС Індії завдав образи жінкам однієї шостої частини суші, позначивши їх як потенційних повій. Дівчата стверджують, що "проблема проституції в Індії не залежить від жінок України, Росії чи Казахстану, вона безпосередньо пов'язана з безкарністю кримінального сутенерського бізнесу всередині самої Індії. Звинувачувати в проблемі проституції жінок - патріархальний пережиток недостойний спадкоємців, древньої і багатої культури".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Феменки" почали приймати у свої лави великогабаритних дівчат

FEMEN вимагає від індійської влади принести офіційні вибачення жінкам Україні, Росії, Казахстану, Киргизстану за висунуті на їх адресу образи.

Посольство Індії в Україні спростовує інформацію про обмеження видачі віз для мешканок країн Співдружності Незалежних Держав, в тому числі громадянок України, віком від 15 до 40 років з метою боротьби з проституцією. Про це повідомила прес-служба посольства.

Крім того, індійське диппредставництво повідомило, що кількість віз, виданих українцям у 2011 році, зросла порівняно з 2010 роком з 13 тисяч віз на 7 тисяч.


Зараз ви читаєте новину «Феменки трясли грудьми на балконі індійського посла в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути