пʼятниця, 11 листопада 2011 13:42

FEMEN залишили відбитки своїх сідниць на машинах європейців
15

Фото: Фото: FEMEN

Активістки жіночого руху FEMEN добралися і до Швейцарії. Дівчата перекрили головну сутенерську вулицю міста Цюрих Sihlquai strasse. Зупиняючи машини та скандуючи гасла, активістки FEMEN провели акцію "Жінка не товар" спрямовану на боротьбу з "індустрією сутенерства та звідництва, на боротьбу з бурхливим розвитком європейської секс-індустрії, яка користуючись бідністю і неосвіченістю жінок втягує їх у заняття проституцією, гвалтує їхню сутність і вбиває в них людину".

У даній топлес-акції взяла участь швейцарська активістка FEMEN Гіслен Местраль. Акцію підтримати прийшло багато жінок з Радикально-ліберальної партії Швейцарії та її лідер Клодін Есайва. Швейцарська поліція не заарештовувала учасниць акції, поліцейські спокійно спостерігали за подіями і пішли по закінченню протесту.

"Жіночий рух FEMEN виступає проти споживацького ставлення до жінки. Неприпустимо, щоб у цивілізованому світі процвітали підступи рабовласницького ладу, коли всі форми рабства в світі знищені - залишається тільки одна работоргівля жінками", - зазначили в організації.

Рух FEMEN вимагає від швейцарської влади заборонити борделі, ввести кримінальну відповідальність за сутенерство та за користування послугами повій.

Нагадаємо, нещодавно активістка FEMEN, Олександра Шевченка пробралася на площу святого Петра і влаштувала топлес-акцію просто під час недільної меси під балконом Папи Римського, розгорнувши плакат з написом "Свободу жінкам".

Перед цим дівчата побували у Швеції, Франції, Польщі, Австрії.

Зараз ви читаєте новину «FEMEN залишили відбитки своїх сідниць на машинах європейців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути