пʼятниця, 03 серпня 2007 09:50

Більше 73 тисяч мостів США мають дефекти в конструкції

Близько 73700 мостів у США (це 12 відсотків від майже шестисот тисяч всіх мостів країни) мають конструктивні дефекти.

Серед конструктивно недосконалих мостів 816 були побудовані у 1990-і роки, а 3871 вже експлуатуються більше ста років. Для їх повного відновлення, вважає товариство інженерів, буде потрібно 20 років і 188 мільярдів доларів.

За словами голови Американського союзу користувачів шляхів, який займається захистом прав автомобілістів, Грегорі Кохена, для того, щоб підтримувати інфраструктуру мостів у придатному для використання стані, необхідно виділяти 75 мільярдів доларів на рік, проте влада дає тільки 60 мільярдів.

Разом з тим, за даними Федерального шляхового управління США, на ремонт мостів необхідно виділити додатково 55 мільярдів доларів. Напередодні губернатори американських штатів доручили технічним службам досліджувати всі мости, звернувши особливу увагу на ті, які були побудовані за схожими проектами, що і в Міннеаполісі.

У результаті обвалення моста через річку Міссісіпі, за попередніми даними, загинули три люди. Постраждали близько 60 осіб, у воду впали більше 50 автомобілів. Попередньо причинами обвалення називають ремонтні роботи, які проходили на мосту, повідомляє агентство Associated Press з посиланням на дані Американського товариства інженерів, які з"явилися після обвалення 150 метрів моста через Міссісіпі в Міннеаполісі.

Зараз ви читаєте новину «Більше 73 тисяч мостів США мають дефекти в конструкції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути