четвер, 19 травня 2011 12:05

Затриману "феменку" несли троє міліціонерів
11

Фото: Фото: Ярослав Дебелий

Чотири активістки FEMEN зірвали акцію "Вперед". Топлес-активістки з плакатами "Народ - і взад і вперед", "Олігархічна опозиція", "Скільки коштує постояти?" раптово з'явилися в центрі акції біля Верховної Ради України. Під час акції три активістки були схоплені міліцією.

У даний момент активістки руху знаходяться в Печерському районному відділенні міліції, правоохоронні органи пред'являють традиційний для FEMEN букет звинувачень.

"Мета протесту FEMEN привернути увагу громадськості до бутафорського характеру української опозиції. Вчорашні "господарі життя", казнокради і реваншисти, ось психологічний портрет людей, якій приміряють на себе героїчний плащ лідерів опозиції. Жіночий рух FEMEN послідовно виступає за справжню народну опозицію без політичного секонд-хенду з бандитським душком", - зауважили в організації.

"Ми закликаємо народ України не давати кому-попало право виступати від свого імені! Україні - народну опозицію!", - заявив жіночий рух FEMEN.

Зараз ви читаєте новину «Затриману "феменку" несли троє міліціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути