четвер, 26 квітня 2018 12:32

Зірка фільму "Таксі" приїде в окупований Крим

Зірка фільму "Таксі" приїде в окупований Крим
Актор планує в Криму зняти фільм про гангстерів. Фото dw.com

Зйомки французької кінострічки "Краб" проходитимуть у Ростові та окупованій Ялті. Французький актор Самі Насері, який знімався у фільмі "Таксі" і його продовженнях, зіграє головну роль у французькій картині "Краб", зйомки якої будуть проходити в Росії і окупованому Криму.

Актор вже відвідував окупований Крим у вересні 2017 року.

Самі Насері заявив, що він планує запросити у фільм французьких акторів, так і російських, ще потрібно провести кастинг, повідомляє ТАСС.

У фільмі зіграють Філіп Лелуш, Фредерік Діфенталь, з яким Насері зіграв у фільмі "Таксі". Також він запросив у картину американського актора Джона Севеджа, який увійшов до журі Московського міжнародного кінофестивалю.

"Зараз ми шукаємо російських актора та актрису, яка зіграє мою дружину", - сказав Насері. За його словами, зйомки проходитимуть у Ростові та окупованій Ялті. Назва фільму - "Краб". Як пояснив актор, це жаргонне слово означає наглядача в тюрмі. Картину планують закінчити до зими 2018 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Таксі" повідомив, що не боїться санкцій.

Відомий за серіалом "Картковий будиночок" актор Пітер фон Берг побував в окупованому Донецьку. Російські артисти Стас П'єха, Марк Тішман, Лоя і Natella днями виступили з концертами в окупованих Донецьку і Луганську.

Зараз ви читаєте новину «Зірка фільму "Таксі" приїде в окупований Крим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути