Ексклюзиви
неділя, 03 березня 2019 18:17

Затримання архієпископа Климента: окупанти губляться в причинах

Затримання архієпископа Климента: окупанти губляться в причинах
Окупанти не можуть вирішити, за що затримали архієпископа Климента. Фото: ATR

Російські силовики в Криму самі губляться у причинах затримання архієпископа Кримської єпархії Православної церкви України Климента.

Так спершу місцеві правоохоронці заявили про дзвінок від "прихожанина" храму святих Володимира і Ольги, настоятелем якого є владика. Нібито він об 11.50 повідомив про "викрадення церковних речей", однак Климента зняли з автобуса на Ростов і почали обшукувати ще об 11:45. Про це повідомили в прес-службі Київської митрополії ПЦУ, передає "Сегодня".

Згодом, о 16:40 силовики повідомили про заяву, в якій говориться, що архієпископ Климент "нецензурно висловлювався" в районі автовокзалу. Тепер владику перевозять з Центрального районного відділу в Київський РВ, щоб допитати за новим "обвинуваченням".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишнього топ-менеджера компанії Курченка затримали у Греції

В окупованому Криму у неділю, 3 березня, затримали архієпископа Кримської єпархії Православної церкви України Климента. Священослужителя зняли з автобуса на автовокзалі Сімферополя.

Зараз ви читаєте новину «Затримання архієпископа Климента: окупанти губляться в причинах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути