понеділок, 18 грудня 2017 11:41

Зарплати в Криму різко скоротили

Зарплати в Криму різко скоротили
З'явилася реальна інформація про зарплати в Криму. Фото: ТСН,

Після окупації Криму, нова "влада" півострова підвищила зарплати місцевим жителям, але через деякий час оклади різко скоротили. Про це лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв розповів в інтерв'ю Realist'y.

"Так, спочатку люди почали отримувати великі зарплати. Але потім оклади різко скоротили, чи не посоромившись пояснити так: "Це були "стимулювальні", щоб ви Росію підтримали", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Поверніть Сталіна": комуністи заспівали оду радянському вождю

За словами Джемілєва, нещодавно так званий голова Криму Сергій Аксьонов заявив, що в Криму середня зарплата 30 тис. руб. (це приблизно $500).

"Я здивувався, запитав у друзів, чи це так. Кажуть, що хороші гроші отримують чиновники, поліцейські і чомусь журналісти. У решти оклад можна порівняти з українським. Але питання в тому, що, скажімо, ціни на продукти там вищі. І щоб залишатися в бізнесі, треба щодня демонструвати свою лояльність Росії. Бізнесменів там практично не залишилося, дуже багато розорилися", - розповів лідер кримських татар.

На вулицях анексованого Сімферополя помітили важку російську техніку. На кадрах видно військову вантажівку, яка перевозить самохідну артилерійську установку.

Зараз ви читаєте новину «Зарплати в Криму різко скоротили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути