понеділок, 24 серпня 2020 17:42

Зараз є можливість здійснити наступ на Крим - Турчинов

Зараз є можливість здійснити наступ на Крим - Турчинов
Турчинов відповів на критику Зеленського. Фото: turchynov.com

Колишній секретар РНБО Олександр Турчинов вважає, що саме зараз є можливість здійснити наступ на Крим.

Турчинов під час окупації Криму Росією у 2014 році був в.о. президента. Він відповів на заяву Володимира Зеленського про те, що в Україні мають давати свідчення ті, "хто без бою подарував частину України", - передає "Радіо Свобода".

Він вважає, що винними в окупації півострова є президент-втікач Віктор Янукович та чиновники, причетні до знищення обороноздатності України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шмигаль: "Російська агресія нагадала, що Незалежність — не даність"

"Багато людей причетні до цього, починаючи від Януковича і тих, хто знищував обороноздатність нашої країни. Але, на жаль, допитуватись будуть не вони. Допитувати вони будуть намагатися тих, хто сьогодні опонує цій владі. Але у пана Зеленського є всі можливості, на відміну від 2014 року, реалізувати наступ на Крим, і ми йому готові в цьому допомогти. Але, на превеликий жаль, я боюся, що "договорняк" із Росією для нього значно важливіший, ніж захист української землі", - сказав Турчинов.

Ми будуємо країну, яка завжди готова дати відсіч. Так звернувся до українців з вітанням до Дня Незалежності президент України Володимир Зеленський. Урочистості з нагоди державного свята розпочалися на Михайлівській площі. Глава держави спершу поклав квіти до меморіалу полеглих за Україну.

Зараз ви читаєте новину «Зараз є можливість здійснити наступ на Крим - Турчинов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути