субота, 03 лютого 2018 10:35

Затримали колишнього українського чиновника-зрадника

Затримали колишнього українського чиновника-зрадника
Затриманий екс-чиновник Фарух Камалов. Фото: 5.ua

На кордоні з окупованим Кримом СБУ затримала колишнього українського чиновника Фаруха Камалова.

Камалов після анексії півострова працював заступником міністра спорту самопроголошеної ради міністрів окупаційної влади, пише insider.

Співробітники Служби безпеки встановили, що колишній український чиновник з квітня 2015-го до травня 2016-го перебував на посаді заступника так званого "мінспорту" Республіки Крим.

"Після звільнення з посади він продовжив антиукраїнську діяльність у складі робочої групи із створення Державної програми окупаційної влади "Патріотичне (військово-патріотичне) виховання громадян РФ у Республіці Крим". Останнім часом зловмисник обіймав посаду секретаря Регіонального відділення загально-російської громадсько-державної організації "Добровільне товариство сприяння армії, авіації та флоту Росії". Діяльність цієї структури спрямована на порушення суверенітету та територіальної цілісності України", - йдеться у повідомленні відомства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму шістьох екс-депутатів судитимуть за держзраду

Оперативники отримали інформацію, що Камалов планує виїхати з Криму до Херсонської області для вирішення особистих питань. Правоохоронці затримали його під час перетину адміністративного кордону.

За період окупації Росією Криму на півострові зафіксовано 49 викрадень людей, знайдено 6 трупів з ознаками катувань, ще 16 людей вважаються зниклими безвісти.

Зараз ви читаєте новину «Затримали колишнього українського чиновника-зрадника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути