Ексклюзиви
понеділок, 23 жовтня 2017 18:15

З "Миротворця" викреслили німецьких журналістів

З "Миротворця" викреслили німецьких журналістів
Московські кореспонденти німецьких ЗМІ Тілько Грісс і Христина Хебель потрапили до бази "Миротворця" за відвідування окупованого Севастополя. Фото: РБК-УКРАЇНА

Сайт "Миротворець" викреслив зі свого списку дані про двох німецьких журналістів, які нібито незаконно проникли в окупований Крим.

Інформація про нібито "протизаконне проникнення" з Москви до окупованого РФ Криму двох німецьких журналістів - Христини Гебель і Тілько Грісса, розміщена 19 жовтня на антисепаратистському сайті "Миротворець" у розділі "Чистилище", не відповідає дійсності. Сьогодні її вже видалили з відповідної сторінки. Про це Христина Гебель повідомила "Крим.Реалії" у своєму коментарі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В чистилище "Миротворця" потрапила вокалістка "Самоцвітів"

За словами Гебель, обидва журналіста перетнули адмінкордон із окупованим Кримом відповідно до законів України. Вони мали на руках усі необхідні дозволи - від Міністерства інформполітики та Державної еміграційної служби.

Раніше "Миротворець" стверджував, що московський кореспондент SPIEGEL ONLINE Христина Гебель та її колега Тілько Грісс (Deutschlandradio) свідомо порушили державний кордон України, щоб побувати в гостях у севастопольської IT-компанії.

Молодий російський співак, фіналіст українського талант-шоу "Голос.Діти", переможець передачі "Хочу до Меладзе" в складі команди Сергія Лазарєва, соліст популярного бойз-бенду MBAND Микита Кіоссе свідомо порушив державний кордон України з метою проникнення в окупований Росією Крим. Він потрапив до бази "Миротворця".

Зараз ви читаєте новину «З "Миротворця" викреслили німецьких журналістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути