Ексклюзиви
середа, 17 жовтня 2018 23:46

Вбивця студентів в Керчі захоплювався маніяками

Вбивця студентів в Керчі захоплювався маніяками
Владислав Росляков розстріляв студентів політехнічного коледжу.

18-річний студент Владислав Росляков, який влаштував масове вбивство у політехнічному коледжі в Керчі, захоплювався маніяками та називав їх геніальними.

"Тихий ходив, постійно його не було видно. Якось раз ми з ним розмовляли на практиці, і він сказав: "Ненавиджу, все за**ало. І взагалі, ненавиджу цих людей, таких тупих, як у нас на політесі вчаться", - процитував Рослякова одногрупник, повідомляє Обозрєватель.

Хлопець також згадав слова підозрюваного про те, що "непогано б було всіх перестріляти та самому "випилитися". Однак, не надав таким заявам особливого значення, списавши все на емоційність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Теракт в Керчі: показали моторошні відео з будівлі коледжу

"Він (Росляков - ред.) розповідав: "Ось знаєш, всіх цих маніяків називають психами, але вони насправді розумні. У них є на це свої причини, і вони все робили геніально". Він просто захоплювався цим", - сказав одногрупник "стрілка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Теракт в Керчі: показали фото вбитого стрільця

17 жовтня в Керчі стався вибух у політехнічному коледжі. Загинули 19 осіб, близько 50 постраждали. У будівлі коледжу спрацював вибуховий пристрій, а перед цим були звуки пострілів. Підозрюваного у скоєнні теракту знайшли мертвим.

Зараз ви читаєте новину «Вбивця студентів в Керчі захоплювався маніяками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути