неділя, 07 квітня 2019 18:14

В окупованому Криму російські силовики звільнили журналіста Гайворонського

В окупованому Криму російські силовики звільнили журналіста Гайворонського
Журналіста Гайворонського звільнили з ізолятора тимчасового утримання. Фото: Facebook

В окупованому Криму у неділю, 7 квітня, з ізоляторя тимчасового утримання звільнили ялтинського журналіста Євгена Гайворонського.

Про це повідомляє Крим.Реалії.

"Вони, мабуть, щоб мене зламати, тримали в камері на трьох одного. Хоча в інших камерах місць не вистачало. Приїжджали співробітники центру "Е", МВС Криму, все керівництво прямо погрожували мені ... Сказали: "Те, що ти вибрав собі політику представляти себе громадянином України — тобі не допоможе ... Ми тебе далі будемо упаковувати, ми тобі наркоманію вигадаємо. І ще на 12 днів закриємо за те, що ти відмовлявся з нами проїхати і пручався співробітникам поліції. Твої ж родичі тут живуть ... Ось такий був тиск всі 12 днів", - розповів Гайворонський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поскаржився на російську музику: у центрі Києва побили відомого режисера

Журналіст також зазначив, що хоче виїхати на материкову частину України, адже хвилюється за своє життя.

"Враховуючи, що моєму життю та здоров'ю реально загрожує небезпека, я так розумію, що, напевно, єдиний шанс мені якось вижити — це потрапити на материкову частину України і якось допомагати, перебуваючи вже на материковій частині, тому що це моя щира позиція, яку я не просто взяв з пропаганди ", - наголосив Гайворонський.

Журналіста Євгена Гайворонського заарештував Російський Мировий суд у Ялті на 12 діб. Приводом для цього стало те, що журналіст нібито вживав наркотики. Крім того, суд зобов'язав Гайворонського пройти лікування від наркотичної залежності.

Зараз ви читаєте новину «В окупованому Криму російські силовики звільнили журналіста Гайворонського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути