субота, 22 вересня 2018 15:11

В Криму вийшли на мітинг проти Путіна та російського уряду

В Криму вийшли на мітинг проти Путіна та російського уряду
В Криму протестують проти російської влади. Фото: Krymr

У Сімферополі провели мітинг проти російської пенсійної реформи. Вперше на подібних заходах люди відкрито розкритикували президента Росії Володимира Путіна.

Також критика звучала на адресу глави російського уряду Дмитра Медведєва. На мітинг вийшло близько 30 осіб, в основному представники КПРФ і Союзу радянських офіцерів Криму. Про це повідомляє "Крим Реалії".

Люди назвали "канібальською" пенсійну реформу, а також заявили, що їх вимоги не були почуті Медведєвим і Путіним. Крім того, перший секретар кримського комітету КПРФ Сергій Богатиренко заявив, що "Єдина Росія за 20 років навчилася робити дві речі – красти і брехати".

Учасники мітингу проголосували за резолюцію з вимогою відставки російського уряду Дмитра Медведєва і формування "лівоцентристського уряду народної довіри, здатного вивести країну з кризи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український політв'язень припинив голодування

"Ми вимагаємо відкликати з Державної думи Росії урядового проекту пенсійної реформи про підвищення пенсійного віку і проведення всеросійського референдуму, ініційованого КПРФ з даного питання", - сказано в тексті резолюції.

Люди також вимагають відставки російського парламенту Криму.

В окупованому Росією Криму кількість учнів, які навчаються українською, зменшилась на 98%. Окупаційна влада продовжує знищення системи освіти для україномовного населення Криму.

Зараз ви читаєте новину «В Криму вийшли на мітинг проти Путіна та російського уряду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути