понеділок, 15 жовтня 2018 23:11

У Криму російські війська підняли по тривозі ракетні комплекси

У Криму російські війська підняли по тривозі ракетні комплекси
У Криму окупанти проводять військові навчання. Фото: Телеканал ATR

В анексованому Криму російські війська підняли ракетні комплекси по тривозі для участі у тактичному навчанні, яке триватиме до кінця тижня.

По тривозі підняли військовослужбовців окремої берегової ракетно-артилерійської бригади ЧФ РФ, повідомили у прес-службі Південного військового округу Міноборони РФ.

"До відпрацювання практичних завдань відповідно до плану бойової підготовки приступили дивізіони мобільних берегових протикорабельних комплексів "Бастіон" та "Бал", а також дивізіон берегового ракетного комплексу "Скеля", - повідомили в МО РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готують армію 200-х: росіяни показали свої навчання в окупованому Криму

Під час навчань ракетні дивізіони "виконають комплекс навчально-бойових завдань - розгортання комплексів до застосування, підготовка до стрільби, зміна вогневих позицій і марш, а також виконання нормативів щодо обладнання і маскування вогневих позицій".

На початку жовтня в анексованому Криму на полігоні Опук армія агресора провела навчання Чорноморського флоту і підрозділів бригади берегової оборони.

Зараз ви читаєте новину «У Криму російські війська підняли по тривозі ракетні комплекси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути