Ексклюзиви
середа, 06 грудня 2017 12:50

У Криму знайшли спосіб, як боротися з голодом

  Власті півострова згадали про радянське минуле. Фото: скріншот.
Власті півострова згадали про радянське минуле. Фото: скріншот.

В окупованому Криму проблему зростання цін на продукти мають вирішувати за рахунок створення регіональних продовольчих хабів. Про це заявив голова "комітету з економічної політики" Валерій Коваленко, пише segodnya.ua.

"Необхідно повернутися до споживкооперації, яка існувала в Радянському Союзі, але вже в сучасній формі - зі створенням цехів переробки та фасування, адже продукція кримських товаровиробників затребувана як для жителів республіки, так і в санаторно-курортному комплексі", - заявив Коваленко.

За словами влади півострова, з початку року в приватних подвір'ях значно скоротилося виробництво тваринницької продукції (м'ясо, молоко, яйця), що "пов'язано з відсутністю державної підтримки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збиток від окупації Криму перевищує трильйон гривень

Окупований Крим терпить серйозні проблеми з питною водою, що в найкоротші терміни може призвести до катастрофи. Причиною ситуації, що склалася, стало те, що окупанти до літа 2018 року перекрили шлюзи Білогірського водосховища.

Зараз ви читаєте новину «У Криму знайшли спосіб, як боротися з голодом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути