вівторок, 12 липня 2016 19:53

В Черкасах продають путівки до Криму

В Черкасах продають путівки до Криму

Туристична фірма "Tour-Trans" пропонує черкащанам поїздки у селище Малореченське

Заселяти туристів обіцяють у пансіонат із дво- та тримісними номерами зі зручностями. Дорога та проживання на курорті окупованого Криму обійдуться у 2800 гривень. Харчування у вартість не входить.

Найближчий заїзд запланований на 18 липня. На цю поїздку залишилося лише 2 вільних місця.

"Відпочинок у Криму пропонують по всій Україні. Ціни цього сезону дешевші ніж торік. Та й відпочинок там обійдеться в рази дешевше ніж в Одесі. Найбільше пропозицій на курорти Ялти,Алушти, та Євпаторії. Путівка із триразовим харчуванням, проживанням та дорогою обійдеться у 5 тисяч гривень на людину. Везуть переважно на 10 днів. Тижневих відпочинків немає, на малий термін невигідно їхати, - розповідає Gazeta.ua турагент столичної туркомпанії Віктор. - Люди починають забувати, що у Криму війна. Там спокійно, людям неважливо чия то територія."

Для поїздок потрібен закордонний паспорт.

Нагадаємо, у Дніпрі активісти зняли рекламу з пропозицією відпочинку у Криму. Волонтери назбирали близько семи кілограмів такої реклами. Свою акцію вони пояснили тим, що гроші українців не мають дістатися окупаційній владі. Підтримав їх і мер Борис Філатов, запропонувавши розглянути на черговому засіданні міськради заборону реклами відпочинку в окупованому Криму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луганських студентів відправлять будувати Керченський міст

Зараз ви читаєте новину «В Черкасах продають путівки до Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути