середа, 17 серпня 2016 16:58

В аеропорту Сімферополя скасували 9 авіарейсів

В аеропорту Сімферополя скасували 9 авіарейсів
Фото: Крим. Реалії

В аеропорту Cімферополя в середу 17 серпня скасували дев'ять авіарейсів до Росії: Москви, Санкт-Петербурга, Анапи, Самари, Владикавказа, Воронежа, Курська.

Про це повідомляє Крим. Реалії.

На 18 год. затримують виліт до російського Єкатеринбурга і на 7 - до Уфи.

- Аеропорт Сімферополя сьогодні працює на межі своїх можливостей, обслуговуючи понад 200 рейсів на день, - заявив 15 серпня тимчасовий глава анексованого Севастополя Дмитро Овсянніков. - Будь-яка технічна неполадка ставить авіасполучення з регіоном під загрозу зриву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цьогоріч Крим відвідали півмільйона українців - окупаційна влада

Авіарейси у столиці Криму почали затримувати з 18 липня. Пасажири авіакомпанії "ВІМ АВІА" понад добу чекали вильоту "через технічні проблеми". Щодо авіакомпанії Приволзька транспортна прокуратура порушила справу про адміністративне правопорушення за масові затримки рейсів.

У березні 2014-го уряд України своїм рішенням закрив кримські аеропорти. Будь-які польоти туди і назад порушують закони України і міжнародні норми. За це авіакомпанії можуть отримати санкції України та ІКАО (Міжнародної організації цивільної авіації -).

Раніше у російських ЗМІ з'явилися подробиці "українських диверсій" у Криму.

Зараз ви читаєте новину «В аеропорту Сімферополя скасували 9 авіарейсів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі