вівторок, 29 листопада 2016 13:24

Узбережжя Судака залило мазутом, гине птиця

Узбережжя Судака залило мазутом, гине птиця
7oclock.info

В окупованому Криму сталася екологічна катастрофа: пляжі Судака залило мазутом, почали гинути птахи. В ГУ МНС півострова повідомили про викид нафтопродуктів у морі, - пише 7oclock.info.

Чорну в'язку речовину місцеві жителі побачили на пляжі вчора, 28 листопада. За всіма ознаками це мазут, який зараз плямами поширився по всьому морю. Область забруднення дуже велика, але найбільше речовини було виявлено на центральному пляжі Судака.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Горить холодокомбінат: один рятувальник загинув

В ГУ МНС Криму визнали факт викиду нафтопродуктів у морі. Зараз цим питанням займаються муніципальні органи влади. Стверджують, що ситуація не є критичною.

Півроку тому в Алупці в Чорне море вилили близько восьми тонн мазуту. Це сталося в санаторії "Південнобережний". Хтось навмисне відкрутив вентель, через який здравниця набирає мазут в зимовий час для обігріву приміщень. Порушення спочатку не помітили і мазут заповнив підвал.

Зараз ви читаєте новину «Узбережжя Судака залило мазутом, гине птиця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути