Ексклюзиви
четвер, 12 січня 2017 10:16

У Севастополі розтанув сніг - і місто "попливло" (ВІДЕО)

У Севастополі розтанув сніг - і місто "попливло" (ВІДЕО)

Під час потепління в Севастополі розтанув сніг - і місто "попливло". Уздовж доріг річками тече вода. Про це повідомляють "Новини Криму".

Севастопольці добираються на роботу або навчання, пробираючись через потоки води. "Повінь" застала зненацька не лише жителів віддалених районів, а й центру. Зливова каналізація міста перебуває в поганому стані. Городяни мимоволі стрибають через калюжі, проходять розливи і бігають струмками.

За даними сепаратистського сайту уряду Севастополя, "реконструкція, утримання та експлуатація гідротехнічних споруд і систем каналізації відповідно до вимог чинного законодавства" - турбота департаменту міського господарства.

"Зливовою каналізацією Севастополя останні 20 років практично не опікувалися, вона в дуже поганому стані. Просто так взяти і почати її ремонтувати не вийде, тому що проблема системна і вимагає глобального підходу. У нас є випадки, коли зливові води зливають просто в каналізацію, а це неправильно. Зараз все це ми будемо приводити до ладу. Севастопольцям потрібно розуміти, що цю роботу неможливо виконати за рік ", - розповів керівник так званого департаменту міського господарства Андрій Чибісов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Приїхала додому, а дому нема"- кримчанка повернулася на півострів

У першому кварталі 2017 року планують ввести тариф на підключення та використання зливової каналізації. Але ще не вирішили, хто і як його оплачуватиме, і чи передбачена федеральна субсидія на ці роботи.

Після різдвяних свят в Азовському морі за 15 км від берега зіткнулися два маломірних судна - "Юлія" і "Керч".
Зараз ви читаєте новину «У Севастополі розтанув сніг - і місто "попливло" (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути