вівторок, 03 липня 2018 07:55

У Росії припускають можливість обміну Сенцова

У Росії припускають можливість обміну Сенцова
Олега Сенцова можуть обміняти на заарештованих в Україні росіян. Фото - blogs.informator.news

Український політв'язень Олег Сенцов може потрапити до списків на обмін ув'язненими між Росією та Україною. Про це заявив заступник голови комітету Ради Федерації з безпеки та оборони Олексій Кондратьєв.

"Я думаю, Сенцов може потрапити до списку на обмін. Тема його обміну не раз порушувалася українською стороною, його прізвище, як і раніше, актуальне для обміну", - сказав він, передає "РИА Новости".

Кондратьєв також вважає, що Сенцов може бути обміняний на арештованого головного редактора видання "РИА Новости Украина" Кирила Вишинського, якого немає у списку росіян, яких готова обміняти Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали прізвища росіян для обміну на українських політв'язнів - детальний список

"Зараз його прізвища не виявилося в списку, озвученому Україною, але він може виявитися там в будь-який момент. Суд над ним ще йде, і поки не доведена його вина в тероризмі і шпигунстві, хоча все це голослівні звинувачення, він навряд чи може фігурувати в таких списках", - підкреслив Кондратьєв.

Ув'язнений у Росії український режисер Олег Сенцов може бути уже мертвим. Таке припущення висловив нардеп із "Народного фронту" Ігор Лапін.

Зараз ви читаєте новину «У Росії припускають можливість обміну Сенцова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі