Ексклюзиви
середа, 10 січня 2018 10:16

У Путіна переконані, що анексія врятувала Крим від "етнічної чистки"

У Путіна переконані, що анексія врятувала Крим від "етнічної чистки"
Кримські окупанти запевняють, що врятували анексований півострів від "війни". Фото: ckg.hu

Російські окупанти пророкують, що 2018 рік стане переломним для анексованого Криму, який "завершує подолання наслідків" свого понад 20-річного перебування під керівництвом Києва.

Про це заявив "віце-прем'єр" кримського окупаційного уряду Георгій Мурадов, передають "РІА Новини".

За словами окупанта, анексія півострова нібито врятувала Крим "від етнічної чистки, війни та насильницької зміни його ідентичності".

"Відкриється новий, один із найбільших у Росії аеропорт Сімферополя. Будуть завершені будівництво та модернізація низки важливих освітніх, соціальних та туристичних об'єктів", - сказав віце-прем'єр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад 2,5 мільйонів не приїде - експерт зробив прогноз на туристичний сезон у Криму

Крім того, Мурадов переконаний, що 2018 року "кримська блокада буде остаточно прорвана завершенням будівництва в унікально короткий термін "дороги життя" - Кримського моста і траси Таврида.

"Підвищення рівня життя кримського населення та суспільна стабільність, зростання соціальної підтримки сімей, ветеранів та пенсіонерів і, звичайно ж, зміцнення безпеки кримського регіону, яка тепер гарантована усією міццю Росії", - Мурадов назвав головні "досягнення" окупантів.

Глава окупаційної влади анексованого Криму Сергій Аксьонов заявив, що півострову "буде вигідно" продати усі виноробні підприємства. Такий висновок окупант зробив після того, як завод "Новий Світ" в Криму продали соратнику Володимира Путіна.

Зараз ви читаєте новину «У Путіна переконані, що анексія врятувала Крим від "етнічної чистки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути