вівторок, 09 січня 2018 11:50

Слідом за "Новим Світом" окупанти продадуть усі винні заводи Криму

Слідом за "Новим Світом" окупанти продадуть усі винні заводи Криму
Аксьонов хоче отримати "подвійну вигоду" з продажу заводів. Фото: adonis-crimea

Глава окупаційної влади анексованого Криму Сергій Аксьонов заявив, що півострову "буде вигідно" продати усі виноробні підприємства.

Такий висновок окупант зробив після того, як завод "Новий Світ" в Криму продали соратнику Володимира Путіна, передає сайт "Сегодня".

"Я прихильник того, щоб продати їх усі. Тим більше, що у нас ефективно працюючих державних потужностей з цього напрямку немає і навряд чи будуть. Все одно система мотивації зовсім інша", - заявив Аксьонов.

Кримський "глава" додав, що від володіння приватною особою тим чи іншим виноробним підприємством Крим "отримує подвійну вигоду".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські окупанти пустять з молотка надра Азовського та Чорного морів

"Я не вірю в те, що ми зможемо цей процес, саме в сфері держуправління при нинішній якості і кількості підготовлених кадрів, вибудувати. Приватник все-таки більш зацікавлений. Тим більше, що держава отримує від усіх цих продажів подвійну вигоду - і гроші в бюджет, і у нас з'являється великий платник податків, який шляхом вкладення інвестує", - уклав Аксьонов.

Влада анексованого Криму виставила на продаж "Завод шампанських вин "Новий Світ". Це - одне з найстаріших виноробних підприємств регіону. Початкова ціна лоту складає 1,496 млрд руб – майже 700 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Слідом за "Новим Світом" окупанти продадуть усі винні заводи Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути