вівторок, 23 жовтня 2018 16:57

У Путіна прокоментували, кого можуть торкнутися антиукраїнські санкції

У Путіна прокоментували, кого можуть торкнутися антиукраїнські санкції
Список, який готує РФ проти України потраплять сотні людей, які "заподіяли шкоду" Росії, зокрема і "відомі особи" - заявив прем'єр-міністр Дмитро Медведєв / фото: Википедия

Новий санкційний список, який готує РФ проти України потраплять сотні людей, які "заподіяли шкоду" Росії, зокрема і "відомі особи".

"Йдеться, по-перше, про блокування їхніх активів, які перебувають на території Російської Федерації, тобто заборону здійснювати з ними будь-які дії. По-друге, про заборону перерахунку грошових коштів, які перебувають в джерелах, розташованих на території РФ. Тобто про заборону вивозу капіталу", - заявив прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв, пише РБК.

Медведєв запевнив, що пересічних українців обмеження не торкнуться.

"Якщо говорити про фізичних осіб, то це будуть сотні людей, які своїми діями завдавали шкоди нашим країнам. Там будуть і представники бізнесу, і інші люди, це залежить від розсуду тобто, від тих пропозицій, які сформулює уряд", - цитують російського прем'єра журналісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді висловили скепсис щодо санкцій Путіна

Він заявив, що має намір підписати рішення щодо санкцій стосовно України найближчим часом.

22 жовтня президент РФ Володимир Путін підписав указ про спеціальні економічні заходи у відповідь на українські санкції. Він доручив уряду Росії визначити перелік фізичних та юридичних осіб, які потрапляють під санкції, та саму суть обмежувальних заходів.

Зараз ви читаєте новину «У Путіна прокоментували, кого можуть торкнутися антиукраїнські санкції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути